Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
leuleuy-1
luoke-3jpg
luoke-2jpg
luoke-4jpg

Ngeunaan Lockey

Lockey Safety Products Co., Ltd mangrupikeun produsén solusi lengkep anu ngaidentipikasi sareng ngajagi jalma, produk sareng tempat.Kami ngarah dina solusi lockout kaamanan anu ngabantosan perusahaan ningkatkeun produktivitas, kinerja sareng kaamanan.Sumanget inovasi aya dimana-mana di Lockey.Kami nyangking sadaya pendapat anu berharga sareng janten produksi pikeun ngarengsekeun masalah palanggan sareng ngajagaan kaamanan padamelan.
Lockout / Tagout mangrupikeun prosés ngadalikeun énergi anu ngabahayakeun salami jasa sareng pangropéa mesin alat.Éta ngalibatkeun panempatan padlock lockout, alat sareng tag dina alat ngasingkeun énergi, pikeun mastikeun yén alat-alat anu dikontrol henteu tiasa dioperasikeun dugi ka alat lockout dicabut.
Kami yakin lockout mangrupikeun pilihan anu anjeun lakukeun, kaamanan mangrupikeun solusi anu dihontal ku Lockey.

Produk Diulas

Ngajaga kahirupan unggal pagawé di sakumna dunya kalayan produk anu mumpuni pangsaéna nyaéta ngungudag Lockey anu teu kaampeuh.

Naha Milih Kami

Lockout mangrupikeun pilihan anu anjeun lakukeun.Kasalametan nyaéta tujuan Lockey ngahontal.

  • Lockey gaduh gudang 5000㎡.Urang gaduh sadaya barang sareng saham biasa pikeun ngadukung pangiriman gancang.Lockey gaduh gudang 5000㎡.Urang gaduh sadaya barang sareng saham biasa pikeun ngadukung pangiriman gancang.

    Pangiriman Gancang

    Lockey gaduh gudang 5000㎡.Urang gaduh sadaya barang sareng saham biasa pikeun ngadukung pangiriman gancang.

  • Lockey gaduh sertipikat ISO 9001, OHSAS18001, ATEX, CE, SGS, laporan Rohs, sareng langkung ti 100 desain patén.Lockey gaduh sertipikat ISO 9001, OHSAS18001, ATEX, CE, SGS, laporan Rohs, sareng langkung ti 100 desain patén.

    Sertipikat

    Lockey gaduh sertipikat ISO 9001, OHSAS18001, ATEX, CE, SGS, laporan Rohs, sareng langkung ti 100 desain patén.

  • Lockey ngabantosan ngawangun sistem lockout tagout anjeun, pilih padlocks anu dipikahoyong sareng nyaluyukeun kana kabutuhan aplikasi khusus anjeun.Pelatihan tagout produk sareng lockout dirojong.Lockey ngabantosan ngawangun sistem lockout tagout anjeun, pilih padlocks anu dipikahoyong sareng nyaluyukeun kana kabutuhan aplikasi khusus anjeun.Pelatihan tagout produk sareng lockout dirojong.

    Latihan Lockout Tagout

    Lockey ngabantosan ngawangun sistem lockout tagout anjeun, pilih padlocks anu dipikahoyong sareng nyaluyukeun kana kabutuhan aplikasi khusus anjeun.Pelatihan tagout produk sareng lockout dirojong.

Bérita paling énggal

  • wawuh
  • ba27666803361fc3ebbdc51dfd57c57_02