Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
luoke-1
luoke-3jpg
luoke-2jpg
luoke-4jpg

Ngeunaan Lockey

Lockey Safety Products Co., Ltd didirikan pikeun ngajamin kasalametan padamelan. Kami gaduh tim manajemen kelas munggaran sareng serial ngeunaan hak cipta intelektual bebas, kalayan ISO9001, OHSAS18001, ATEX, CE sareng SGS dilapis, nyayogikeun solusi kaamanan pikeun mesin, tuangeun, pangwangunan, logistik, kimia, énergi sareng sadaya industri anu sanés. Kisaran produk kalebet lockout kalebet padlock safety, lockout valve, lockout kabel, lockout tags, lockout hasp, management lockout station sareng sajabina…

Produk unggulan

Ngajaga kahirupan unggal pagawé di panjuru dunya kalayan produk anu paling mumpuni nyaéta ngungudag Lockey anu henteu leres.

Naha Pilih Kami

Lockout mangrupikeun pilihan anu anjeun pilih. Kasalametan mangrupikeun tujuan anu dihontal ku Lockey.

  • Lockey has a 5000㎡ warehouse. We have all items with regular stocks to support quick delivery. Lockey has a 5000㎡ warehouse. We have all items with regular stocks to support quick delivery.

    Pangiriman gancang

    Lockey ngagaduhan gudang 5000㎡. Kami gaduh sadayana barang kalayan saham biasa pikeun ngadukung pangiriman gancang.

  • Lockey have certificates of ISO 9001, OHSAS18001, ATEX, CE, SGS, Rohs reports, and more than 100 patents designs.Lockey have certificates of ISO 9001, OHSAS18001, ATEX, CE, SGS, Rohs reports, and more than 100 patents designs.

    Sértipikat

    Lockey gaduh sertipikat ISO 9001, OHSAS18001, ATEX, CE, SGS, laporan Rohs, sareng langkung ti 100 desain patén.

  • Lockey help to build your lockout tagout system, select your desired padlocks and tailor it to your specific application needs. Product and lockout tagout training are supported.Lockey help to build your lockout tagout system, select your desired padlocks and tailor it to your specific application needs. Product and lockout tagout training are supported.

    Latihan Lockout Tagout

    Lockey ngabantosan ngawangun sistem tagout lockout anjeun, pilih padlocks anu anjeun pikahoyong sareng atur pikeun kabutuhan aplikasi khusus anjeun. Pelatihan tagout produk sareng lockout didukung.

Bérita paling énggal

  • Pameran CIOSH 2021

    Lockey bakal ilubiung dina paméran CIOSH anu diayakeun di Shanghai, Cina, tanggal 14-16, Apr., 2021. Booth nomer 5D45. Wilujeng sumping didatangan kami di Shanghai. Ab ...

  • Perhatosan Liburan Taun Anyar Imlek

    Dear sadayana adat istiadat, Pls perhatosan Lockey bakal nyandak Libur Taun Anyar Imlek ti tanggal 1-21, Pébruari, dimana sadaya kantor sareng pabrik bakal ditutup. M ...

  • sadwdsa
  • s