Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • neye

Gembok Kaamanan Aluminium

  • 25mm Colorful Aluminum Safety Padlock ALP25

    25mm Berwarna Aluminium Kasalametan Gembok ALP25

    Pedaran Proyék Aluminium Kasalametan Padlock Awak aluminium sareng triple-coated hardened chrome plated steel shackle. Nalika muka konci padlock, theshackle bakal pop otomatis. Panjang beleng: 25mm, 38mm, 76 Warna normal: RED, YLW, BLU, ORG, GRN, PRP, BLK, SLV. Panjang belenggu sanésna tiasa disaluyukeun Bagian No. Spésifikasi Pedaran ALP25 Batin belenggu: 25mm; diaméterna: 6mm KA, KD, MK, GMK ALP38 Inner belenggu: 38mm; diaméterna: 6mm ALP76 Batin belenggu: 76mm; diameter: Proyék 6mm ...
  • 38mm Aluminium Safety Padlock ALP38