Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • neye

Warta

  • CIOSH Exhibition 2021

    Pameran CIOSH 2021

    Lockey bakal ilubiung dina paméran CIOSH anu diayakeun di Shanghai, Cina, tanggal 14-16, Apr., 2021. Booth nomer 5D45. Wilujeng sumping didatangan kami di Shanghai. Ngeunaan panata acara: CHINA TEXTILE CommersCE ASSOCIATION Association Textile Commerce Association (CHINA TEXTILE Commerce Commerce) as a nirlaba national ...
    Maca deui
  • China Lunar New Year Holiday Notice

    Perhatosan Liburan Taun Anyar Imlek

    Dear sadayana adat istiadat, Pls perhatosan Lockey bakal nyandak Libur Taun Anyar Imlek ti tanggal 1-21, Pébruari, dimana sadaya kantor sareng pabrik bakal ditutup. Pabrik sareng pangiriman bakal dieureunkeun nalika liburan urang, tapi jasa henteu pernah bérés. Urang bakal teraskeun deui damel di 22nd, Pébruari, 2021. 
    Maca deui
  • 2019 NSC Congress & Expo

    2019 NSC Kongrés & Expo

    2019 NSC Kongrés & Expo Séptémber 9-11, 2019 Grand bubuka! Tanggal paméran: 9-11 Séptémber, 2019 Tempat: Siklus Pusat Konvensi San Diego: sataun sakali sataun Duanana: 5751-E disponsoran ku Dewan Kasalametan Nasional, pameran asuransi tenaga kerja us mangrupikeun paméran anu penting sareng propésional ...
    Maca deui
  • 2019 The 126th Guangzhou Fair

    2019 Pameran Guangzhou ka-126

    Pameran gugur 126th bakal diayakeun di guangzhou di Tanggal Pameran 2019 Oktober 15 - 19, 2019 Pameran Booth 14.4B39 Pameran Kota Guangzhou Pameran Alamat Cina Impor sareng Ékspor Komoditas Pameran pazhou paviliun Paviliun Ngaran Cina Impor sareng Ékspor Komoditas Pameunteu Ti O ...
    Maca deui
  • 2019 A+A Exhibition

    Pameran A + A

    Lockey bakal ilubiung dina pameran A + A, kami arepkeun anjeun tiasa pendak sareng ngobrol sareng Lockey, hayu urang ngawangun kapercayaan sareng silaturahmi anu langkung jero, Lockey CARES pikeun sobat anu mana waé. A + A 2019, katelah paméran produk kaamanan sareng kaséhatan internasional di Dusseldorf, Jérman 2019, bakal diayakeun ti bulan Nopémber ...
    Maca deui