Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • nee

Warta

  • Naon anu kedah kalebet dina tinjauan périodik LOTO?

    Naon anu kedah kalebet dina tinjauan périodik LOTO?

    Naon anu kedah kalebet latihan Lockout tagout LOTO?Latihan kudu dibagi kana latihan tanaga otorisasi jeung latihan tanaga kapangaruhan.Pelatihan tanaga anu otorisasi kedah kalebet perkenalan kana definisi Lockout tagout, tinjauan progra LOTO perusahaan ...
    Maca deui
  • Lockout tagout Sarat pesenan Gawé

    Lockout tagout Sarat pesenan Gawé

    1. Sarat nyirian konci Kahiji sakabeh, éta kudu awét, konci na plat tanda kudu bisa tahan lingkungan dipaké;Bréh, janten teguh, konci na tanda kudu cukup kuat pikeun mastikeun yén tanpa pamakéan gaya éksternal teu bisa dihapus;Éta ogé kedah ditingali ...
    Maca deui
  • LOTOTO nanya

    LOTOTO nanya

    Mariksa sacara teratur Mariksa/audit lokasi isolasi sahenteuna sakali sataun sareng nyimpen catetan tinulis sahenteuna sahenteuna 3 taun;Pamariksaan/audit bakal dilaksanakeun ku jalma mandiri anu otorisasi, sanés jalma anu ngalaksanakeun karantina atanapi jalma anu aya hubunganana anu dipariksa;Pamariksaan/audi...
    Maca deui
  • Aplikasi tina skéma Loto

    Aplikasi tina skéma Loto

    Aplikasi tina skéma Loto Standar ieu manglaku ka, tapi teu diwatesan ka, kagiatan dipigawé dina mesin, alat-alat, prosés atawa sirkuit.Sumber kakuatan primér, sekundér, disimpen atanapi misah dikonci pikeun jasa sareng pangropéa.Jasa sareng pangropéa Harti: perbaikan, pangropéa preventif...
    Maca deui
  • Lockout tagout Tujuh léngkah

    Lockout tagout Tujuh léngkah

    Lockout tagout Tujuh léngkah Lengkah 1: Nyiapkeun pikeun nginpokeun The teknisi ngaluarkeun tikét gawé, merlukeun ukuran kaamanan pikeun jadi lengkep, ka titik tugas pakait pikeun manggihan jalma tugas jawab tikét karya chestnut sarta ngalaksanakeun ukuran kaamanan, lajeng kana prosés konfirmasi ...
    Maca deui
  • Lockout tagout masalah utama

    Lockout tagout masalah utama

    Lockout tagout masalah utama Henteu aya perusahaan profésional pikeun nungtun, verifikasi tagout Lockout bengkok;Konci alat operasi atanapi sababaraha alat anu jarang dianggo pikeun ngalaporkeun.Sadaya tanaga henteu dikonci, sareng kasalametan unggal jalma anu kakeunaan ka daérah bahaya henteu tiasa ...
    Maca deui
  • Lockout-tagout (LOTO).Aturan OSHA

    Lockout-tagout (LOTO).Aturan OSHA

    Dina postingan sateuacana, dimana urang ningali lockout-tagout (LOTO) pikeun kaamanan industri, urang ningali yén asal-usul prosedur ieu tiasa dipendakan dina aturan anu disusun ku Administrasi Kasalametan sareng Kaséhatan AS (OSHA) dina 1989. Aturan anu langsung aya hubunganana sareng lockout-tagout nyaéta OSHA Regulati ...
    Maca deui
  • Naon komponén konci pikeun nyetél prosedur kontrol énergi anu leres?

    Naon komponén konci pikeun nyetél prosedur kontrol énergi anu leres?

    Naon komponén konci pikeun nyetél prosedur kontrol énergi anu leres?Identipikasi jinis énergi anu dianggo dina sapotong alat.Éta énergi listrik wungkul?Naha alat-alat anu dimaksud beroperasi sareng rem pencét ageung sareng komponén énergi anu disimpen kalayan gravitasi?Identipikasi kumaha ngasingkeun ...
    Maca deui
  • Nyokot teuleum jero kana Dunya LOTO

    Nyokot teuleum jero kana Dunya LOTO

    Nyokot Nyilem Jero kana Dunya LOTO Dec 01, 2021 Anyar-anyar ieu, dina Séptémber 2021, OSHA ngusulkeun denda $1.67 juta pikeun produsén suku cadang aluminium Ohio saatos panyelidikan ngeunaan maotna saurang pagawé umur 43 taun katarajang ku mesin. lawang panghalang dina Maret 2021. OSHA nuduh yén ...
    Maca deui
  • Saha anu Kedah Ngamangpaatkeun Prosedur Lockout Tagout?

    Saha anu Kedah Ngamangpaatkeun Prosedur Lockout Tagout?

    Saha anu Kedah Ngamangpaatkeun Prosedur Lockout Tagout?Prosedur lockout tagout sareng palatihan dipikabutuh pikeun sadaya perusahaan anu gaduh alat sareng fasilitas kalayan énergi anu bahaya.Ieu dipikabutuh pikeun nyumponan pedoman OSHA sareng ngajaga karyawan anjeun aman.Sababaraha conto tempat gawé anu peryogi ...
    Maca deui
  • Standar pikeun Lockout Tagout

    Standar pikeun Lockout Tagout

    Standar pikeun Lockout Tagout Standar OSHA pikeun The Control of Hazardous Energy (Lockout/Tagout), Judul 29 Code of Federal Regulations (CFR) Part 1910.147 and 1910.333 perenah sarat pikeun nganonaktipkeun mesin salila gawé pangropéa sarta ngajaga pagawe ti sirkuit listrik atawa eq. ..
    Maca deui
  • Konsep Dasar Prosedur Lockout/Tagout

    Konsep Dasar Prosedur Lockout/Tagout

    Karyawan damel langkung aman ku nuturkeun OSHA lock out tag kaluar prosedur latihan sareng kontrol.Terserah manajer pikeun mastikeun program sareng alat-alat anu pas pikeun ngajagi pagawé tina énergi anu teu dikontrol anu berpotensi bahaya (misalna mesin).Diskusi tutorial pidéo 10 menit ieu ...
    Maca deui