Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • neye

Wisata Pabrik

Tim kami

Kami gaduh tim propésional pikeun ngalayanan anjeun.

Bengkel

Alat-alat top internasional, tanaga operasi propésional

Kontrol Kualitas

Alat-alat top internasional, tanaga operasi propésional

ss-2

Kontrol Kualitas Datang

Kontrol ketat pikeun bahan baku anu ti pamimpin industri.

saa2

Prosés Produksi

Departemen produksi internasional standar, nerapkeun "tilu ngahijikeun" salaku "Seragam hasil ngahijikeun Tatar", "Waktu Ngahijikeun Tatar", "Manajemén hasil ngahijikeun Tatar".

cssa

Kontrol Kualitas kaluar

Pangawasan prosés jijieunan, ngaleungitkeun prosés anu henteu mumpuni.

sfw

Service intim

Nyayogikeun Pra-jasa, Dina-jasa, Saatos-jasa dukungan teknis