Wilujeng sumping di ramatloka ieu!

Warta pausahaan

  • Aplikasi tina skéma Loto

    Aplikasi tina skéma Loto

    Aplikasi tina skéma Loto Standar ieu manglaku ka, tapi teu diwatesan ka, kagiatan dipigawé dina mesin, alat-alat, prosés atawa sirkuit.Sumber kakuatan primér, sekundér, disimpen atanapi misah dikonci pikeun jasa sareng pangropéa.Jasa sareng pangropéa Harti: perbaikan, pangropéa preventif...
    Maca deui
  • Lockout tagout Tujuh léngkah

    Lockout tagout Tujuh léngkah

    Lockout tagout Tujuh léngkah Lengkah 1: Nyiapkeun pikeun nginpokeun The teknisi ngaluarkeun tikét gawé, merlukeun ukuran kaamanan pikeun jadi lengkep, ka titik tugas pakait pikeun manggihan jalma tugas jawab tikét karya chestnut sarta ngalaksanakeun ukuran kaamanan, lajeng kana prosés konfirmasi ...
    Maca deui
  • Lockout tagout masalah utama

    Lockout tagout masalah utama

    Lockout tagout masalah utama Henteu aya perusahaan profésional pikeun nungtun, verifikasi tagout Lockout bengkok;Konci alat operasi atanapi sababaraha alat anu jarang dianggo pikeun ngalaporkeun.Sadaya tanaga henteu dikonci, sareng kasalametan unggal jalma anu kakeunaan ka daérah bahaya henteu tiasa ...
    Maca deui
  • Nyokot teuleum jero kana Dunya LOTO

    Nyokot teuleum jero kana Dunya LOTO

    Nyokot Nyilem Jero kana Dunya LOTO Dec 01, 2021 Anyar-anyar ieu, dina Séptémber 2021, OSHA ngusulkeun denda $1.67 juta pikeun produsén suku cadang aluminium Ohio saatos panyelidikan ngeunaan maotna saurang pagawé umur 43 taun katarajang ku mesin. lawang panghalang dina Maret 2021. OSHA nuduh yén ...
    Maca deui
  • Saha anu Kedah Ngamangpaatkeun Prosedur Lockout Tagout?

    Saha anu Kedah Ngamangpaatkeun Prosedur Lockout Tagout?

    Saha anu Kedah Ngamangpaatkeun Prosedur Lockout Tagout?Prosedur lockout tagout sareng palatihan dipikabutuh pikeun sadaya perusahaan anu gaduh alat sareng fasilitas kalayan énergi anu bahaya.Ieu dipikabutuh pikeun nyumponan pedoman OSHA sareng ngajaga karyawan anjeun aman.Sababaraha conto tempat gawé anu peryogi ...
    Maca deui
  • Standar pikeun Lockout Tagout

    Standar pikeun Lockout Tagout

    Standar pikeun Lockout Tagout Standar OSHA pikeun The Control of Hazardous Energy (Lockout/Tagout), Judul 29 Code of Federal Regulations (CFR) Part 1910.147 and 1910.333 perenah sarat pikeun nganonaktipkeun mesin salila gawé pangropéa sarta ngajaga pagawe ti sirkuit listrik atawa eq. ..
    Maca deui
  • Tanggung jawab LOTO

    Tanggung jawab LOTO

    Tanggung jawab LOTO 1. Saatos ngahadiran pelatihan khusus LOTO, pasang stiker cap anu cocog. . Ngartos isolasi fisik...
    Maca deui
  • Lockout tagout sareng manajemén karantina

    Lockout tagout sareng manajemén karantina

    Program Lockout tagout ngan ukur ngandelkeun file kertas, anu tiasa janten tangtangan ageung pikeun ngajalankeun program Lockout tagout kalayan leres.Salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun nyiptakeun atanapi ngapdet program Lockout tagout nyaéta nyambungkeun pagawé ngaliwatan platform sistem digital.Sakumaha urang terang, kaamanan tempat kerja, waktos sareng ...
    Maca deui
  • Naon Lockout tagout?Naha urang nuturkeun prosés tagout Lockout?

    Naon Lockout tagout?Naha urang nuturkeun prosés tagout Lockout?

    Naon Lockout tagout?Naha urang nuturkeun prosés tagout Lockout?8 léngkah Lockout tagout sareng kasus khusus Lockout Tagout: Lockout tagout 8 léngkah: Nyiapkeun sateuacanna: Nyaho sumber kakuatan alat sareng nyiapkeun pikeun mareuman;Ngabersihan situs: ulah ninggalkeun irrele ...
    Maca deui
  • Prosedur lockout tagout

    Prosedur lockout tagout

    Prosedur tagout Lockout Ngadalikeun énérgi picilakaeun dina 8 léngkah Fasilitas pabrik biasana ribut sareng mesin jalan sareng operator mastikeun tujuan produksi parantos kacumponan.Tapi, aya kalana, alat-alat kedah ngalaman pangropéa atanapi dilayanan.Sareng nalika éta kajantenan, prosedur kaamanan c...
    Maca deui
  • Katerangan ringkes ngeunaan cut-off énergi sareng tagout Lockout

    Katerangan ringkes ngeunaan cut-off énergi sareng tagout Lockout

    Katerangan ringkes énergi cut-off sareng Lockout tagout Kalayan efisiensi produksi industri terus ningkat, beuki seueur alat sareng fasilitas jalur produksi otomatis, ogé ngahasilkeun seueur masalah kaamanan dina prosés aplikasi, sabab résiko peralatan automation atanapi ...
    Maca deui
  • Kasus tagout Lockout

    Kasus tagout Lockout

    Lockout tagout bisi Leungeun motong acara cutter diafragma tina mesin coiling Sensor wates hareup motor tina cutter diafragma éta abnormal, jeung pagawe dieureunkeun mesin pikeun pariksa jeung kapanggih yén sensor teu caang.Hal ieu disangka yén aya lebu shielding.Anu...
    Maca deui