Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • neye

Kukupu Klep Lockout

  • Universal Valve Lockout UVL04, UVL04S, UVL04P

    Universal Valve Lockout UVL04, UVL04S, UVL04P

    Ukuran tiasa dikonci:

    UVL04S: 15mm lebar clamping max

    UVL04: 28mm lebar clamping max

    UVL04P: 45mm lebar clamping max

    Warna: Beureum

  • Butterfly Valve Lockout BVL01

    Kukupu Klep Lockout BVL01

    Diménsi: 2,75 dina H x 4 dina W x 12 dina D.

    Warna: Beureum

  • Pull Handle Butterfly Valve Lockout BVL31

    Tarik Nanganan Kukupu Klep Lockout BVL31

    Ukuran anu tiasa dikonci: ½ lebet dugi ka 8 diaméterna.

    Warna: Beureum

  • Butterfly Valve Lockout BVL11

    Kukupu Klep Lockout BVL11

    Kukupu Klep Lockout BVL11 a) Klep Kukupu anu tiasa Disaluyukeun a) Konci klep kaluar dina sababaraha detik ku nyoco alat lockout kabel CB01 ngalangkungan eyelet anu dipikahoyong sareng sakitar beuheung klep pikeun ngamankeun klep tina dioperasikeun. b) Dijieunna tina nilon PA, awét, bahan termoplastik énténg, tahan kimia anu luhur pisan sareng sacara efektif dilakukeun di lingkungan anu ekstrim. c) Panah aplikasi panunjuk arah ngamungkinkeun pikeun gampang dipasang sareng ngaleutikan kasalahan pangguna. d) Keling stainless steel ngamungkinkeun d ...