Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • nee

Tentang Kami

Lockey Safety Products Co.,Ltd

Lockout mangrupikeun pilihan anu anjeun lakukeun, kaamanan mangrupikeun tujuan anu dihontal ku Lockey.

Profésional

Lockout mangrupikeun karir saumur hirup Lockey, urang ngan ukur lockout sareng profésional.

Kustomisasi

Simkuring gaduh departemén R&D kami pikeun ngalaksanakeun sagala desain ngaropéa.

Kasalametan

Solusi kaamanan dirojong upami anjeun henteu terang kumaha ngalaksanakeun prosedur lockout.

Produksi kaamanan mangrupikeun pondasi pikeun ngahontal efisiensi ékonomi sareng pangwangunan sustainable.Kaseueuran kacilakaan di tempat kerja disababkeun ku énergi anu teu kaduga atanapi ngamimitian sékrési énergi anu teu terkendali nalika manufaktur, instalasi atanapi pangropéa.

Lockey salawasna taat kana filosofi yén unggal énergi picilakaeun kudu dikonci.Pikeun ngajagi kahirupan unggal pagawe di sakumna dunya kalayan kualitas Cina mangrupikeun ngungudag Lockey anu teu kaampeuh.

Lockey Safety Products Co., Ltd diadegkeun pikeun ngajamin kasalametan padamelan.Kami ngagaduhan tim manajemén kelas munggaran sareng séri hak cipta intelektual mandiri, kalayan sertifikasi ISO9001, OHSAS18001, ATEX, CE sareng SGS, nyayogikeun solusi kaamanan dina mesin, kadaharan, konstruksi, logistik, kimia, énergi sareng sadaya industri anu sanés.Rentang produk nyertakeun lockouts kaasup padlock kaamanan, lockout klep, lockout kabel, tag lockout, lockout hasp, stasiun lockout manajemén jeung saterusna, kalawan pangsa pasar hébat sarta recognition internasional jeung domestik.

Lockey mangrupikeun perusahaan modéren anu ngahijikeun R&D, manufaktur sareng jasa ékspor, gaduh tim manajemén kelas munggaran sareng sajumlah hak cipta intelektual anu mandiri.Urang netepkeun suku dina manufaktur mesin, kadaharan, konstruksi, logistik, industri kimia, tanaga jeung sajabana pikeun nyadiakeun solusi kaamanan pikeun pausahaan.Produk Lockey nyertakeun konci kaamanan kalebet padlock kaamanan, lockout klep, hasp lockout, lockout listrik, lockout kabel, kotak lockout grup, kit lockout sareng stasion, jsb.

Kualifikasi Sertipikat

Manufaktur kami minuhan Standar sapertos ISO9001, OSHA, OHSAS18001, ATEX, jsb.

VR