Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • neye

Tentang Kami

Lockey Safety Products Co., Ltd.

Lockout mangrupikeun pilihan anu anjeun pilih, kaamanan mangrupikeun tujuan anu anjeun kahontal ku Lockey.

Profesional

Lockout mangrupikeun karir saumur hirup Lockey, urang lakukeun lockout hungkul sareng sacara propésional.

Kustomisasi

Kami gaduh departemén R&D pikeun ngalaksanakeun desain khusus.

Kasalametan

Solusi kaamanan didukung upami anjeun teu terang kumaha ngalaksanakeun prosedur lockout.

Produksi kaamanan mangrupikeun dasar pikeun ngahontal efisiensi ékonomi sareng pamekaran berkelanjutan. Kaseueuran kacilakaan di tempat damel disababkeun ku énergisasi anu teu disangka-sangka atanapi ngamimitian kaluar énergi anu teu terkendali nalika ngadamel, masang atanapi ngaropea. 

Lockey salawasna taat kana filsafat yén unggal énergi anu bahaya kedah dikonci. Pikeun ngajaga kahirupan unggal pagawé di dunya kalayan kualitas Cina mangrupikeun ngungudag Lockey anu henteu leres.

Lockey Safety Products Co., Ltd didirikan pikeun ngajamin kasalametan padamelan. Kami gaduh tim manajemen kelas munggaran sareng serial ngeunaan hak cipta intelektual bebas, kalayan ISO9001, OHSAS18001, ATEX, CE sareng SGS dilapis, nyayogikeun solusi kaamanan pikeun mesin, tuangeun, pangwangunan, logistik, kimia, énergi sareng sadaya industri anu sanés. Kisaran produk nutupan lockout kalebet padlock safety, lockout valve, lockout kabel, lockout tags, lockout hasp, management lockout station sareng sanésna, kalayan pangsa pasar anu hébat sareng pangakuan sacara internasional sareng domestik.

Lockey mangrupikeun perusahaan modéren anu ngahijikeun R&D, manufaktur sareng jasa ékspor, ngagaduhan tim manajemen kelas hiji sareng sajumlah hak cipta intelektual mandiri. Kami netepkeun kaki kana manufaktur mesin, tuangeun, pangwangunan, logistik, industri kimia, tanaga sareng anu sanésna pikeun nyayogikeun solusi kaamanan pikeun perusahaan. Produk Lockey nutupan lockout kaamanan kalebet bantalan kaamanan, lockout valves, lockout hasp, lockout listrik, lockout kabel, box lockout box, lockout kit sareng station, jsb.

Kualifikasi Sértipikat

Pabrik urang cocog sareng Standar sapertos ISO9001, OSHA, OHSAS18001, ATEX, jsb.