Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • nee

Nilon Kasalametan Padlock

  • Aluminium Shackle Kasalametan Padlock P76A

    Aluminium Shackle Kasalametan Padlock P76A

    Aluminium Shackle Kasalametan Padlock a) awak nilon bertulang, tahan suhu ti -20 ℃ nepi ka + 120 ℃.Shackle aluminium mangrupikeun buktina spark kalayan perlakuan oksidasi permukaan.b) Fitur Panahan konci: Nalika shackle dibuka, koncina henteu tiasa dipiceun.c) Percetakan laser sareng ukiran logo sayogi upami diperyogikeun.d) Kabéh kelir béda sadia.Bagian No. Bahan Shackle Spésifikasi P25A Aluminium shackle Rojongan keyed sarua, keyed béda, master keyed jeung grand master ke ...
  • Aluminium Shackle Kasalametan Padlock P38A

    Aluminium Shackle Kasalametan Padlock P38A

    Aluminium Shackle Kasalametan Padlock a) awak nilon bertulang, tahan suhu ti -20 ℃ nepi ka + 120 ℃.Shackle aluminium mangrupikeun buktina spark kalayan perlakuan oksidasi permukaan.b) Fitur Panahan konci: Nalika shackle dibuka, koncina henteu tiasa dipiceun.c) Percetakan laser sareng ukiran logo sayogi upami diperyogikeun.d) Kabéh kelir béda sadia.Bagian No. Bahan Shackle Spésifikasi P25A Aluminium shackle Rojongan keyed sarua, keyed béda, master keyed jeung grand master ke ...
  • Aluminium Shackle Kasalametan Padlock P25A

    Aluminium Shackle Kasalametan Padlock P25A

    Aluminium Shackle Kasalametan Padlock a) awak nilon bertulang, tahan suhu ti -20 ℃ nepi ka + 120 ℃.Shackle aluminium mangrupikeun buktina spark kalayan perlakuan oksidasi permukaan.b) Fitur Panahan konci: Nalika shackle dibuka, koncina henteu tiasa dipiceun.c) Percetakan laser sareng ukiran logo sayogi upami diperyogikeun.d) Kabéh kelir béda sadia.Bagian No. Bahan Shackle Spésifikasi P25A Aluminium shackle Rojongan keyed sarua, keyed béda, master keyed jeung grand master ke ...
  • Mini Plastik Awak Steel Shackle Kasalametan Padlock PS25S

    Mini Plastik Awak Steel Shackle Kasalametan Padlock PS25S

    25mm Mini Shackle, diaméterna.4.2mm, shackle baja

    Warna: Beureum, koneng, héjo, oranyeu, hideung, bodas, biru, biru poék, kulawu, wungu, coklat.

  • 40mm Steel Shackle Kasalametan Padlock WDP40SD5

    40mm Steel Shackle Kasalametan Padlock WDP40SD5

    38mm Steel Shackle, Diaméterna.5 mm.

    Warna: Beureum, koneng, héjo, biru, oranyeu, hideung, bodas, kulawu, coklat, wungu, biru poék.

  • Dustproof Kasalametan Padlock WDP40SR3

    Dustproof Kasalametan Padlock WDP40SR3

    Dustproof Kasalametan Padlock, dia.6 mm.

    Warna: Beureum, koneng, héjo, biru, oranyeu, hideung, bodas, kulawu, coklat, wungu, biru poék.

  • Panjang Awak 38mm Kasalametan Padlock CPL38S

    Panjang Awak 38mm Kasalametan Padlock CPL38S

    Kaamanan Padlock kalawan Long Awak CPL38S a) bertulang awak nilon, tahan suhu ti -20 ℃ nepi ka + 120 ℃.The shackle baja ieu Chrome plated;shackle non-conductive dijieunna tina nilon, tahan hawa ti -20 ℃ nepi ka + 120 ℃, mastikeun kakuatan sarta deformasi narekahan teu gampang.b) Fitur Panahan konci: Nalika shackle dibuka, koncina henteu tiasa dipiceun.c) Percetakan laser sareng ukiran logo sayogi upami diperyogikeun.d) Kabéh kelir béda sadia.Bagian No. Shackle Mat...
  • 25mm nilon Short Shackle Kasalametan Padlock CP25P

    25mm nilon Short Shackle Kasalametan Padlock CP25P

    25mm Palastik Shackle
    Warna: Beureum

  • 38mm Steel Shackle Kasalametan Padlock P38S

    38mm Steel Shackle Kasalametan Padlock P38S

    38mm Steel Shackle, Diaméterna.6 mm.

    Warna: Beureum, koneng, héjo, biru, oranyeu, hideung, bodas, kulawu, coklat, wungu, biru poék.

  • 76mm Long Steel Shackle Kasalametan Padlock P76S

    76mm Long Steel Shackle Kasalametan Padlock P76S

    76mm Long Steel Shackle Kasalametan Padlock P76S a) awak nilon bertulang, tahan hawa ti -20 ℃ nepi ka + 80 ℃.The shackle baja ieu Chrome plated;shackle non-conductive dijieunna tina nilon, tahan hawa ti -20 ℃ nepi ka + 120 ℃, mastikeun kakuatan sarta deformasi narekahan teu gampang.b) Fitur Panahan konci: Nalika shackle dibuka, koncina henteu tiasa dipiceun, pikeun tujuan kaamanan.c) Ngaropéa panomeran jeung logo dina awak jeung konci, bakal tetep di stock pikeun repeating pesenan.d) Sadayana...
  • Mini palastik Awak Kasalametan Padlock PS25P

    Mini palastik Awak Kasalametan Padlock PS25P

    25mm Mini Shackle, diaméterna.4,2 mm

    Warna: Beureum, koneng, héjo, oranyeu, hideung, bodas, biru, biru poék, kulawu, wungu, coklat.

  • 25mm Short Steel Shackle Kasalametan Padlock P25S

    25mm Short Steel Shackle Kasalametan Padlock P25S

    Proyék Rincian Kategori: Steel Shackle Padlock