Wilujeng sumping di ramatloka ieu!

Warta Industri

  • Naon anu kedah kalebet dina tinjauan périodik LOTO?

    Naon anu kedah kalebet dina tinjauan périodik LOTO?

    Naon anu kedah kalebet latihan Lockout tagout LOTO?Latihan kudu dibagi kana latihan tanaga otorisasi jeung latihan tanaga kapangaruhan.Pelatihan tanaga anu otorisasi kedah kalebet perkenalan kana definisi Lockout tagout, tinjauan progra LOTO perusahaan ...
    Maca deui
  • Lockout tagout Sarat pesenan Gawé

    Lockout tagout Sarat pesenan Gawé

    1. Sarat nyirian konci Kahiji sakabeh, éta kudu awét, konci na plat tanda kudu bisa tahan lingkungan dipaké;Bréh, janten teguh, konci na tanda kudu cukup kuat pikeun mastikeun yén tanpa pamakéan gaya éksternal teu bisa dihapus;Éta ogé kedah ditingali ...
    Maca deui
  • LOTOTO nanya

    LOTOTO nanya

    Mariksa sacara teratur Mariksa/audit lokasi isolasi sahenteuna sakali sataun sareng nyimpen catetan tinulis sahenteuna sahenteuna 3 taun;Pamariksaan/audit bakal dilaksanakeun ku jalma mandiri anu otorisasi, sanés jalma anu ngalaksanakeun karantina atanapi jalma anu aya hubunganana anu dipariksa;Pamariksaan/audi...
    Maca deui
  • Lockout-tagout (LOTO).Aturan OSHA

    Lockout-tagout (LOTO).Aturan OSHA

    Dina postingan sateuacana, dimana urang ningali lockout-tagout (LOTO) pikeun kaamanan industri, urang ningali yén asal-usul prosedur ieu tiasa dipendakan dina aturan anu disusun ku Administrasi Kasalametan sareng Kaséhatan AS (OSHA) dina 1989. Aturan anu langsung aya hubunganana sareng lockout-tagout nyaéta OSHA Regulati ...
    Maca deui
  • Naon komponén konci pikeun nyetél prosedur kontrol énergi anu leres?

    Naon komponén konci pikeun nyetél prosedur kontrol énergi anu leres?

    Naon komponén konci pikeun nyetél prosedur kontrol énergi anu leres?Identipikasi jinis énergi anu dianggo dina sapotong alat.Éta énergi listrik wungkul?Naha alat-alat anu dimaksud beroperasi sareng rem pencét ageung sareng komponén énergi anu disimpen kalayan gravitasi?Identipikasi kumaha ngasingkeun ...
    Maca deui
  • Konsep Dasar Prosedur Lockout/Tagout

    Konsep Dasar Prosedur Lockout/Tagout

    Karyawan damel langkung aman ku nuturkeun OSHA lock out tag kaluar prosedur latihan sareng kontrol.Terserah manajer pikeun mastikeun program sareng alat-alat anu pas pikeun ngajagi pagawé tina énergi anu teu dikontrol anu berpotensi bahaya (misalna mesin).Diskusi tutorial pidéo 10 menit ieu ...
    Maca deui
  • Lockout/Tagout

    Lockout/Tagout

    Kasang Tukang Kunci/Tagout Gagalna ngadalikeun énérgi anu berpotensi picilakaeun (nyaéta, listrik, mékanis, hidrolik, pneumatik, kimia, termal, atanapi énergi anu sami anu tiasa nyababkeun cilaka awak) salami perbaikan alat atanapi jasa nyababkeun ampir 10 persén kacilakaan parah di ...
    Maca deui
  • Naon Anu Kudu Dokumén Pangusaha pikeun Prosedur Kontrol Énergi?

    Naon Anu Kudu Dokumén Pangusaha pikeun Prosedur Kontrol Énergi?

    Naon Anu Kudu Dokumén Pangusaha pikeun Prosedur Kontrol Énergi?Prosedur kedah nuturkeun aturan, otorisasina, sareng téknik anu bakal dianggo ku dunungan pikeun ngamangpaatkeun sareng ngontrol énergi anu ngabahayakeun.Prosedur kudu ngawengku: Pernyataan husus ngeunaan pamakéan dimaksudkeun tina prosedur.Léngkah pikeun nutup ...
    Maca deui
  • Langkung Sumberdaya LOTO

    Langkung Sumberdaya LOTO

    Langkung Sumberdaya LOTO Ngagunakeun prosedur kasalametan lockout / tagout anu leres henteu ngan penting pikeun dunungan, tapi masalah hirup atanapi maot.Ku nuturkeun sareng ngalarapkeun standar OSHA, pangusaha tiasa nyayogikeun lapisan panyalindungan tambahan pikeun para pagawé anu ngalakukeun pangropéa sareng jasa dina mesin sareng alat ...
    Maca deui
  • Peran Auditing dina Program LOTO

    Peran Auditing dina Program LOTO

    Peran Audit dina Program LOTO Pangusaha kedah sering ngalaksanakeun pamariksaan sareng ulasan ngeunaan prosedur lockout/tagout.OSHA ngabutuhkeun marios sahenteuna sakali sataun, tapi ulasan waktos sanés salami sataun tiasa nambihan lapisan kaamanan tambahan pikeun perusahaan.Karyawan otorisasi henteu ayeuna ...
    Maca deui
  • Safeopedia Ngajelaskeun Lockout Tagout (LOTO)

    Safeopedia Ngajelaskeun Lockout Tagout (LOTO)

    Safeopedia Ngécéskeun Lockout Tagout (LOTO) Prosedur LOTO kudu dilaksanakeun di tingkat gaw - nyaeta, sakabeh karyawan kudu dilatih ngagunakeun set sarua persis prosedur LOTO.Prosedur ieu biasana ngawengku pamakéan duanana konci na tag;kumaha oge, lamun teu mungkin mun aplikasi ...
    Maca deui
  • Lockout / Dasar Tagout

    Lockout / Dasar Tagout

    Lockout / Dasar Tagout Prosedur LOTO kudu taat kana aturan dasar di handap ieu: Ngamekarkeun tunggal, program LOTO standardized yén sakabéh pagawé dilatih pikeun nuturkeun.Mangpaat konci pikeun nyegah aksés ka (atawa aktivasina) alat-alat energized.Pamakéan tag ngan bisa ditarima lamun tagout pro...
    Maca deui