Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • neye

Nanganan-Pareum Universal Ball Valve Lockout UBVL21

Pedaran pondok:

Ukuran anu tiasa dikonci: 3 / 8in (10mm) dugi ka 4in (102mm)

Warna: Beureum


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan-Pareum Universal Ball Valve Lockout UBVL21

a) Lockey dipaténkeun desain Handle-off universal ball lockout UBVL21, segel cecekelan ketat kaluar ball valve lock.

b) Didamel tina PC, PU sareng PVC

c) Gampang dibawa sareng dioperasikeun, anggo sabuk pikeun ngalereskeun kantong lockout.

d) Cocog sareng ampir sadaya jinis pipa kaasup terisolasi, PVC sareng logam

e) Ngepaskeun rupa, permukaan lemes, pangerjaan anu saé.

f) Kaseueuran 4lock padlocks tiasa ngonci dina waktos anu sami. Cocog sareng sababaraha jalma atanapi kelompok damel.

g) Universal fit-épéktip ngonci sadayana klep tina 3 / 8in (10mm) dugi ka 4in (102mm).

h) Desain inovatif anu dipaténkeun ngaleungitkeun résiko réaktif klep kalayan ngaleupaskeun gagang klep.

i) Laksanakeun sacara efektif pikeun tahan lingkungan anu korosif sareng suhu anu ekstrim.

Bagéan No.

katerangan

UBVL21

diaméter lockout klep: < 30mm

Pitunjuk Pamakéan:

1. Cabut gagang klep, naha posisi caket atanapi muka.

2. Buka tutup palastik beureum tina lokét, sareng pasang kantong lockout kana cangkéngna

3. Pasang gagang klep kana kantong handapeun lockout sareng zip up.

4. Pasang kabel hideung ngalangkungan ritsleting sareng ngonci dina jero tutup beureum.

5. tutup tutup palastik beureum pikeun ngajagaan klep tina teu dipasang ku gagangna.

6. Pasang gembok dina liang konci pikeun ngonci.

index3

index1

index

h3bso5bqq1a

 

Lockey desain dipaténkeun Handle-off universal ball lockout UBVL21, segel cecekelan ketat konci ball Valve fits sadayana jinis valves ball ku ngonci éta gagangna.

Punten anggo prosedur tagout lockout anu pantes pikeun ngamankeun staf anjeun tina operasi anu teu dirobih, pikeun ngamankeun kasalametan tempat damel.

Lockout mangrupikeun pilihan anu anjeun pilih, Kasalametan mangrupikeun tujuan anu anjeun kahontal ku Lockey.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami