Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • neye

Perhatosan Liburan Taun Anyar Imlek

Dear sadayana adat istiadat,

Pls perhatikeun Lockey bakal nyandak Libur Taun Anyar Imlek ti 1St.-21st, Pébruari, dimana sadaya kantor sareng pabrik bakal ditutup. Pabrik sareng pangiriman bakal dieureunkeun nalika liburan urang, tapi jasa henteu pernah bérés.

Urang bakal teras damel deui jam 22nd, Pébruari, 2021. 


Waktos Post: Jan-21-2021