Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • neye

Pameran CIOSH 2021

Lockey bakal ilubiung dina paméran CIOSH anu diayakeun di Shanghai, Cina, tanggal 14-16, Apr., 2021.
Booth nomer 5D45.
Wilujeng sumping didatangan kami di Shanghai.

Ngeunaan panitia:
PERSATUAN KOMERSIL Tékstil Cina
Asosiasi Dagang Tékstil Tiongkok (CHINA TEXTILE KOMERSIL KOMERSIL) mangrupikeun organisasi industri nasional nirlaba kalayan disatujuan ku Kamentrian Sipil dina bimbingan Komisi Pengawasan Aset sareng Administrasi milik Déwan Nagara.
Messe Düsseldorf (Shanghai) Co., Ltd. (MDS)
Didirikeun taun 2009, Messe Düsseldorf (Shanghai) Co., Ltd. (MDS) mangrupikeun cabang tina Messe Düsseldorf GmbH, salah saurang panitia paméran luhur sadunya. MDS komitmen pikeun ngenalkeun pameran dagang ngarah ka industri ka Cina sareng nyayogikeun nasabah Cina sareng internasional kalayan jasa paméran anu unggul. 
 
Ngeunaan paméran:
Cina International Occupational Safety & Health Goods Expo (CIOSH) mangrupikeun paméran perdagangan nasional anu diayakeun unggal musim semi sareng usum gugur ku pakaitna ti saprak 1966. Di cinyusu, éta bakal tetep dilaksanakeun di Shanghai; dina usum gugur éta bakal janten wisata nasional. Ayeuna, rohangan paméran di dieu langkung ti 70,000 méter pasagi, kalayan langkung ti 1.500 paméran sareng 25,000 tamu propésional.
 
Ngeunaan barang kaamanan & kasihatan padamelan:
Ngajagaan kasalametan kahirupan pagawé sareng kasihatan padamelan mangrupikeun konotasi anu paling mendasar sareng jero produksi aman, sareng ogé inti tina inti produksi anu aman. Dina prosés produksi, prinsip "berorientasi jalma" kedah diturut. Dina hubungan antara produksi sareng kaamanan, sadayana berorientasi kana kaamanan, sareng kaamanan kedah dirangking heula. Barang kaamanan & kasihatan padamelan (ogé katelah "alat pelindung pribadi", singkatan internasional "PPE") ngarujuk kana alat panyalindungan anu disayogikeun ku padamelan pikeun nyingkahan atanapi ngirangan kacilakaan kacilakaan atanapi bahaya padamelan dina prosés produksi. Ngaliwatan ukuran ngahalangan, ngégél, nyerep, ngabubarkeun sareng ngagantung, éta tiasa ngajagi bagian atanapi sadaya awak tina panyerang éksternal. Dina kaayaan anu tangtu, panggunaan alat pelindung pribadi mangrupikeun ukuran panyalindungan utama. Produk PPE dibagi kana produk panyalindungan tanaga gawé umum sareng produk panyalindungan tanaga gawé khusus.
 
Ngeunaan kategori paméran:
perlindungan sirah, panyalindungan raray, panyalindungan panon, panyalindungan dédéngéan, panyalindungan pernapasan, panyalindungan tangan, panyalindungan kaki, panyalindungan awak, panyalindungan kaamanan luhurna, alat pamariksaan, peringatan kaamanan sareng alat pelindung anu aya hubunganana, sertifikasi produk, latihan kaamanan, jst.


Waktos Post: Jan-21-2021