Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • nee

Lockout / Dasar Tagout

Lockout / Dasar Tagout
Prosedur LOTO kedah patuh kana aturan dasar ieu:

Ngamekarkeun tunggal, program LOTO standardized yén sakabéh pagawé dilatih pikeun nuturkeun.
Mangpaat konci pikeun nyegah aksés ka (atawa aktivasina) alat-alat energized.Pamakéan tag ngan ukur tiasa ditampi upami prosedur tagout cukup ketat sahingga masihan panyalindungan anu sami sareng anu bakal disayogikeun ku lockout.
Pastikeun yén parabot anyar jeung dirobah bisa dikonci kaluar.
Nyadiakeun sarana pikeun nyukcruk unggal conto akonci / tagkeur dilarapkeun kana, atawa dipiceun tina, hiji alat.Ieu ngawengku tracking anu nempatkeun étakonci / tagkitu deui saha nu ngahapusna.
Nerapkeun tungtunan pikeun saha anu diidinan nempatkeun sareng ngahapuskonci / tag.Dina loba kasus, akonci / tagngan bisa dihapus ku jalma nu nerapkeun eta.
Mariksa prosedur LOTO unggal taun pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa ditampi.
Tag anu diterapkeun ka alat anu dikonci/ditandaan kedah ngajelaskeun naha étakonci / tagdiperlukeun (pagawean naon keur dipigawé), iraha eta dilarapkeun, jeung jalma nu nerapkeun eta.

Mangpaat tinalockout / tagoutprosedur geus tradisional geus dilacak via pamakéan hiji map husus.Nanging, aya ogé parangkat lunak LOTO khusus anu tiasa ngalaksanakeun fungsi anu sami.

Prosedur LOTO ngabentuk bagian tina kumpulan badag prosedur kaamanan diperlukeun ngalibetkeun kadali énergi picilakaeun.Contona, prosedur kaamanan listrik ilaharna merlukeun mesin pikeun de-energized, nu satutasna sumber énergi mesin urang kudu dikonci kaluar guna nyegah eta tina ulang énergi.

2

 


waktos pos: Oct-22-2022