Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • nee

Safeopedia Ngajelaskeun Lockout Tagout (LOTO)

Safeopedia Ngajelaskeun Lockout Tagout (LOTO)
Prosedur LOTO kudu dilaksanakeun di tingkat gaw - nyaeta, sakabeh karyawan kudu dilatih ngagunakeun set persis sarua prosedur LOTO.Prosedur ieu biasana ngawengku pamakéan duanana konci na tag;kumaha oge, lamun teu mungkin pikeun nerapkeun konci pikeun sistem, mangka tag bisa dipaké sacara éksklusif.

Tujuan ngonci nyaéta pikeun nyegah para pagawé ngaktifkeun alat-alat, sareng berpotensi ngaksés bagian-bagian alat anu tangtu.Tag, di sisi anu sanés, dianggo salaku bentuk komunikasi bahaya ku cara ngingetkeun pikeun ngaktipkeun atanapi upami henteu nganggo alat anu dipasihkeun.

Pentingna Prosedur Lockout/Tagout
Mangpaat tinalockout / tagoutprosedur dianggap hiji aspék kritis kaamanan gaw dina sagala setting pagawean dimana pagawe datang kana kontak langsung jeung mesin atawa alat gaw.Kacilakaan anu tiasa dicegah ku prosedur LOTO kalebet:

Kacilakaan listrik
Ngarempak
Lacerations
Seuneu jeung ngabeledug
Paparan kimiawi
Lockout / Standar Tagout
Kusabab pentingna kaamanan kritis maranéhanana, pamakéan prosedur LOTO sacara hukum diperlukeun dina unggal yurisdiksi nu boga program kaséhatan sarta kaamanan Mikrobiologi maju.

Di Amérika Serikat, standar industri umum pikeun ngagunakeun prosedur LOTO nyaéta 29 CFR 1910.147 - Control of Hazardous Energy (lockout / tagout).Sanajan kitu, OSHA ogé mertahankeun standar LOTO séjén pikeun situasi nu teu katutupan ku 1910.147.

Salian sacara sah resep kana pamakean prosedur LOTO, OSHA ogé nempatkeun tekenan anu beurat kana palaksanaan prosedur éta.Dina taun fiskal 2019-2020, denda anu aya hubunganana sareng LOTO mangrupikeun denda kagenep anu paling sering dikaluarkeun ku OSHA, sareng ayana dina 10 pelanggaran kaamanan anu paling sering dikutip OSHA mangrupikeun kajadian taunan.

6


waktos pos: Oct-25-2022